onsdag 12 december 2012

Pore Refining Perfecting Moisturizer

Kvällens ansiktsrutin...

Rengöring:
Dior - Purifying Foaming Cleanser

Återfuktning:
Dior - Hydra Life Skin Perfect Pore Refining Perfecting Moisturizer

Rengöringen har jag skrivit om förut så den berättar jag inte om nu igen, men Hydra Life Skin Perfect Pore Refining Perfecting Moisturizer är en fantastisk produkt som jag aldrig kommer sluta använda. En av sakerna den ska göra är att förminska porerna och det gör den verkligen. Jag har ganska stora porer (tycker jag) på näsan och de förminskas rejält efter att jag smörjt in ansiktet med en pytteliten klick av det. Aj lööööv it! Plus att jag känner mig alldeles len och härlig efteråt. Det enda negativa jag kan komma på är att den kostar ganska mycket (700:- för 50 ml), men eftersom den fungerar så bra så tycker jag att den är värd varenda krona.

Inga kommentarer: