torsdag 27 december 2012

Versace - Blue Jeans

För ett tag sen beställde jag en liten flaska (7,5 ml) av doften Blue Jeans från Versace. Jag har läst om den och tyckte då att den verkade vara väldigt god så jag kunde inte låta bli att beställa hem den.

Det första jag känner när jag tar på mig den är en fantastisk doftblandning av citrus, enbär och blommor. Jag har svårt att säga vilka av blommorna det är jag känner mest, men jag tror att det är lavendel och jasmin. Efter en liten stund börjar den kännas lite mjukare och tvålaktig (på ett positivt sätt) och jag kan inte sluta sniffa på handleden... I det här skedet kommer det också in någon lite svagt kryddig doft men den är så mild och lätt så jag kan inte riktigt säga vad det är för krydda. Lite senare börjar jag också känna något träigt.

Doften sitter kvar väldigt länge och är otroligt mysig. Den känns som en varm härlig sommardag med lätta svalkande vindar och man ligger i gräset bland en massa blommor. Mmmmm, jag vill ha sommar nu när jag känner den här doften.

Doftnoter: Enbär, citrusfrukter, basilika, anis, bergamott, brasilianskt rosenträ, nejlika, gran, lavendel, jasmin, salvia, heliotrop, liljekonvalj, ros, pelargon, iris, sandelträ, tonkaböna, bärnsten, patchouli, mysk, vanilj, vetiver och cederträ.
 

Inga kommentarer: