lördag 19 januari 2013

Long-lasting Hold... Really?

Jag testade nyss hårvaxet "Wella - Shock Waves, Strong, Control Moulding Wax, Long-lasting Hold For Sculpted Styles".
Jag kan ju säga direkt att det här inte är ett vax jag kommer använda fler gånger. Håret ser fett ut och jag lyckas inte fixa en snygg frisyr utan att håret ramlar ner hela tiden. Så jag kan inte hålla med om att det varken är "strong" eller har en "long-lasting hold".
------
I just tried the hair wax "Wella - Shock Waves, Strong, Control Moulding Wax, Long-lasting Hold For Sculpted Styles".
I can tell you that this is not a wax that I'm going to use again. The hair looks greasy and I can't sculpt a nice hairstyle with it because the hair just keeps falling down. So I can't say that I agree that it's either "strong" or has a "long-lasting hold".

Inga kommentarer: