fredag 11 januari 2013

Nytt favoritvax

Mitt favoritvax har länge varit Urban Molding Paste från L'anza men nu har jag hittat en ny favorit från Maria Nila, nämligen Creator Fix.

Creator Fix doftar gott, man behöver bara använda lite grann och håret formas precis som man vill på en gång. Jag tycker att många andra hårvax antingen är svåra att fixa en bra frisyr med eller att de inte håller håret uppe, men det här vaxet kan jag inte komma på något negativt om.

Så testade jag också Creator Clay, som även det är från Maria Nila. Det doftar inte lika gott och jag tycker inte att det var lika lätt att få till en snygg frisyr med det. Det är fortfarande helt ok, men det är inte lika bra som Creator Fix.

Maria Nilas produkter kan ni bland annat hitta här.
Här är en bild från häromdagen när jag hade fixat håret med Maria Nila Creator Fix och sen lite hårspray.
 
Har ni något favoritvax?

Inga kommentarer: