onsdag 16 januari 2013

Shaver vs. razor

Idag lät jag rakapparaten ligga kvar på sin hylla och tog fram en rakhyvel istället för att jag ville testa raklöddret jag fick (Biotherm Homme - Sensitive Skin Shaving Foam).
Till en början kändes det bra när jag rakade kinderna och mustaschen, men så fort det var dags att raka under hakan så började jag som vanligt att blöda. Så blir det varje gång jag använder rakhyvel... Så i fortsättningen kommer jag använda min gamla trogna rakapparat.
------
Today I let the shaver stay on it's shelf and used a razor instead, because I wanted to try the shaving foam I got a few days ago  (Biotherm Homme - Sensitive Skin Shaving Foam).
At first it felt nice when I shaved the cheeks and my mustache, but as soon as I started to shave under the chin I started to bleed. It's like that every time I use a razor... So I'm going to use my old trustworthy shaver as I always do.

2 kommentarer:

Anonym sa...

kanske behöver gå en kurs...

Niklas C sa...

Svar Anonym: Hehe det är inte så att jag skär mig. Jag tror att det är huden som är för känslig bara... Eller att jag inte hittat någon tillräckligt bra hyvel...