måndag 7 januari 2013

The Vagabond Prince - Enchanted Forest

Häromdagen fick jag hem 2 doftprover av den nya parfymen Enchanted Forest från The Vagabond Prince. Jag blev jättenyfiken på den direkt när jag läste om den och blev överlycklig när jag kom hem och hittade två doftprover i brevlådan.
 
Igår kväll provade jag den och så här utvecklades den på min hud...
Det första jag kände var doften av svartvinbärsblad och rosmarin. Det doftade gott men det kändes inte som en doft jag vill använda.
                        
Efter 5-10 min kände jag doften av blad och lite svartvinbärsdoft. Här börjar det kännas som att det kan bli en intressant parfym.
               
10-15 min: Gran och kåda började komma fram bland de andra dofterna.
 
15-30 min: Nu börjar svartvinbärsdoften träda fram mer och mer samtidigt som gran och buskdoften är kvar. Det känns nu som att jag är i en granskog och plockar svarta vinbär och att en svag vind blåser genom busken så att dofterna från bladen blandas med alla andra dofter. Jag tycker om den mer och mer...
 
30-45 min: Gran och buskdoften börjar nu bli mildare medan svartvinbärsdoften är helt fantastisk. Nu börjar jag älska parfymen.
 
60 min: Den är helt underbar. Jag kan inte sluta sniffa på handleden. Doften är så speciell. Den påminner inte om någon annan parfym som jag någonsin har doftat på. Den känns så äkta och naturlig. Det känns verkligen som att vara i en förtrollad skog fylld med svartvinbärsbuskar. Jag är kär! Den får 9/10 poäng.
 
A few days ago I recieved 2 samples of the new perfume Enchanted Forest from The Vagabond Prince. I became very curious about it the moment I read about it the first time and when I came home and found two samples in my mailbox I became super-duper-happy.
 
Yesterday I tried it and this is how it developed on my skin...
The first thing I sensed was the scent of black currant leaf and rosemary. It was a nice scent but it didn't feel like a scent I would want to wear.
 
After 5-10 minutes I started to smell some black currant mixed with the leaf-scent. At this time it started to feel like it was going to be an interresting perfume.
 
10-15 min: Fir and sap is starting to appear together with the other scents.
 
15-30 min: The black currant is getting more and more prominent and the fir and leaf-scent is still there. Now I feel like I'm in a forest full of fir, picking black currants while a mild breeze is blowing through the black currant bush and mixing the scent from the leaves with all the other scents. I like it more and more...
 
30-45 min: The fir and bush-scent is now getting milder while the black currant is amazing. Now I'm starting to love the perfume.
 
60 min: It's absolutely amazing. I can't stop sniffing on my wrist. The scent is so special. It doesn't remind me of any other perfume I have ever smelled. It feels so genuine and natural. It really feels like I'm in an enchanted forest filled with bushes of black currant. I'm in love! It gets 9/10 Points.
 

2 kommentarer:

jessie sa...

Åh det där låter ju gudomligt! Finns det någon förklaring varför doften gör så? :)
Och finns det även för tjejer?

Kram <3 /Jessie

Niklas C sa...

Svar Jessie: Ja den är fantastisk! =) Alla parfymer utvecklas olika när man väl sprayar dem på huden och de utvecklas olika på olika personer. Det är de olika doftnoterna som blandas med huden och då förändras de efter en stund... Det är en unisex-parfym så den är både för killar och tjejer =)

Kram