fredag 22 februari 2013

A new favourite eye cream

När det var dags för kvällens ansiktsrutin kände jag för att testa något nytt så jag plockade fram min påse med en massa olika hudvårdsprodukter som jag inte har testat än. Jag bestämde mig för att testa de här två produkterna:
- Kiehl's - Facial Fuel Transformer, Age Correcting Moisture Gel For Men
- Kiehl's - Eye Alert, Energy Booster to Combat Puffiness and Dark Circles
Jag började med att tvätta ansiktet med min favoritcleanser från Dior innan jag smörjde in ansiktet med återfuktningskrämen. Men när jag var klar så kändes det inte som att jag hade fått någon återfuktning så jag tog en klick till och smörjde in ansiktet igen. Efter andra omgången kändes det bättre. Jag gillar konsistensen som är ganska tjock och jag gillar känslan nu efteråt men tycker att det är synd att det behövdes så pass mycket för att känna att det gjorde någon nytta. Därför får den bara betyget 3/5.
Sen var det dags för ögonkrämen och jag överraskades på en gång av hur krämig den var. Jag smörjde in en liten klick runt varje öga och älskade den direkt. Krämigheten gör att man bara behöver en pytteliten klick som snabbt absorberas av huden och nu efteråt känns huden helt perfekt. Alldeles len och fin. Jag blev nästan lite kär i den här ögonkrämen. Den får betyg 5/5.
------
For this nights face routine I wanted to try something new so I picked out my little bag of skincare products that I haven't tried yet. I desided to try these two products:
- Kiehl's - Facial Fuel Transformer, Age Correcting Moisture Gel For Men
- Kiehl's - Eye Alert, Energy Booster to Combat Puffiness and Dark Circles
I started off by washing my face with my favourite face cleanser from Dior before I applied the moisture gel. But when I was done I didn't feel like the face was moisturized so I applied it one more time. After the second time it felt better. I like the consistency that is quite thick and I also like how it feels afterwards but I'm not that fond of how much I had to use before I felt that it was doing any good. That's why I only give it 3/5 points.
Then it was time for the eye cream and I was instantly surprised of the creamyness of it. I applied a small amount around each eye and I immediately loved it. Since it's so creamy you only need a tiny ammount of it and the skin absorbs it very quickly. Afterwards the skin feels perfect, it's so smooth and nice. I kind of fell in love with this eye cream. It gets 5/5 points.

2 kommentarer:

thatblondegirl_kelsi sa...

Do you recommend any creams that are good for tightening the skin and reducing forehead lines?

Niklas C sa...

@thatblondegirl_kelsi:
I havn't tried that many creams yet to really know which ones are the best, but I really like Dior - Hydra Life Skin Perfect, Pore Refining Perfecting Moisturizer