tisdag 7 maj 2013

Video: Some of my favourite products right now

Nu tycker jag att det är dags för mitt första videoinlägg med favoritprodukter. Det vore kul att få lite kommentarer på videon så jag vet vad ni tycker och vad ni vill se mer av.

---

Now it's time for my first video with favourite products. It would be fun to get some comments on the video so I know what you guys think and what you want to see more of.


5 kommentarer:

sofia sa...

Älskar din header :D

Unknown sa...

Ku om du börjar videorecensera parfymer regelbundet, det behövs verkligen fler svenskar som gör det, är så trött på alla amerikanska killar lol.
Min enda "konstruktiva" kommentar e väl att det är smart att videorecensera på engelska, men om jag vore du skulle jag lägga ner att skriva varje blogginlägg både på svenska och engelska pga risken att det blir för jobbigt och man därför drar sig för att skriva? Det är ivf anledningen till att inte jag skriver på engelska.

Niklas C sa...

Svar Kgl Pojkfröken:
Ja jag har tänkt att jag ska börja göra det =) Så det kommer (förhoppningsvis snart) börja dyka upp fler videos här =)
Jag har faktiskt funderat på att sluta skriva på svenska av just den anledningen, men samtidigt så gillar jag att skriva på engelska också... Jag kommer fortsätta med båda språken och om jag känner att det blir för jobbigt så kommer jag nog nöja mig med svenska i fortsättningen i så fall...

Niklas C sa...

Oj, jag har funderat på att sluta skriva på engelska skulle det stå :)

Niklas C sa...

Svar Sofia:
Tack så mycket =)