lördag 29 juni 2013

Dior - La Collection Privée - Ambre Nuit

Dior - La Collection Privée - Ambre Nuit är fantastiskt vacker unisexdoft med doftnoterna bärnsten, bergamott, grapefrukt, rosépeppar och ros. 
 
Jag känner direkt en mysig doft av bärnsten och ros. Den har även en lätt fräschhet som jag antar kommer från grapefrukten. Det första jag tänkte när jag testade den var att jag MÅSTE skaffa en fullstor flaska.
 
Efter en stund börjar jag känna en touch av rosépeppar som försiktigt smyger sig in i bakgrunden och bidrar till att parfymen blir ännu mer spännande och underbar. Sen efter ungefär en timme har alla doftnoter blandats till en perfekt mix där jag inte kan urskilja noterna från varandra. Det har istället blivit en enda fantastisk doft som jag bara vill ha mer av.
 
Doften är lika vacker och väldoftande i 6-7 timmar på min hud innan den blir lättare och mer hudnära. Jag har nu haft på mig den i lite över 10 timmar och jag kan fortfarande känna lite av doften när jag sätter näsan mot armen.
 
Den här fantastiska parfymen tränger sig direkt in i toppen bland mina favoritparfymer och får betyget 10/10. Nu måste jag bara hitta någonstans där man kan köpa en flaska.
 
------
 
Dior - La Collection Privée - Ambre Nuit is an incredibly beautiful perfume for men and women and it's fragrance notes is amber, bergamot, grapefruit, pink pepper and rose.
 
I instantly sense a cozy scent of amber and rose. It also has a mild freshness that I guess is coming from the grapefruit. My first thought was that I HAVE TO get a full bottle of this one.
 
After a while I'm starting to feel a touch of pink pepper carefully sneaking into the background making the perfume even more exciting and amazing. Then after about an hour all the notes is mixed to a perfect mix where I can't separate the notes from each other. Now it's one amazing scent that I want more and more of.
 
The scent has the same beautiful scent for about 6-7 hours on my skin before it starts to get lighter and more close to the skin. Now I've had it on for a little bit more than 10 hours and I can still feel a little bit of it when I put my nose against my arm.
 
This amazing perfume immediately squeezes its way in to the top of my list of favourite perfumes and gets 10/10 Points. Now I just have to find somewhere to buy a bottle of it.
 
 

2 kommentarer:

Anna Katana sa...

Låter verkligen underbart.
Tack (:

Allt bra?

Niklas C sa...

Svar Anna Katana:
Ja den är fantastisk =)