onsdag 19 juni 2013

Dior - La Collection Privée - Eau Noire

Nu har jag fått hem parfymproverna jag skrev om i det förra inlägget (en hade läckt ut i påsen, men de andra 16 var hela) så nu har jag många nya parfymer att testa. Jag valde att börja med Dior - La Collection Privée - Eau Noire som är en unisexparfym och har doftnoterna timjan, lavendel, cederträ från Virginia, kaffe, läder, viol, vanilj och lakrits.
 
Det första jag kände när jag sprayade den på handleden var en stark, tung doft av läder, viol och lakrits som spreds i hela rummet. Efter ett tag lugnade den ned sig lite och då började jag känna fler av doftnoterna. Nu doftar det mycket lakrits och viol samtidigt som jag känner lite vanilj, läder, lavendel och kaffe. Doften har blivit mjukare och det är absolut en parfym jag kommer använda tills mitt sample tar slut, men det är inte en parfym jag kommer lägga en massa pengar på att köpa en fullstor flaska av. Mitt betyg blir 7/10.
 
------
 
Now I've recieved the perfume samples I wrote about in my last blog post (one of them had been leaking so it was empty, but the other 16 where intact) so now I've got a lot of new perfumes to try out. I decided to start with Dior - La Collection Privée - Eau Noire which is a perfume for men and women and it has the notes thyme, lavender, Virginia cedar, coffee, leather, violet, vanilla and licorice.
 
The first thing I felt when I sprayed it on my wrist was a strong, heavy scent of leather, violet and licorice spreding in the entire room. After a while it settled down a bit and then I started to sense more of the notes. Now I'm sensing a lot of licorice and violet and a little bit of vanilla, leather, lavender and coffee. The scent have become softer and it absolutely is a perfume that I'm going to use until my sample is empty, but I'm not going to pay a lot of money for a full sized bottle. I'll give it 7/10 Points.
 
 

Inga kommentarer: