torsdag 27 juni 2013

WOW It's too hard!

Jag testade precis Creed - Aventus för första gången och tänkte skriva ett inlägg om den nu innan jag går och lägger mig. Men den är så komplicerad och spännande med alla sina olika doftnoter så jag kommer behöva testa den fler gånger innan jag kan recensera den. Jag säger bara, WOW, den är så mycket mer komplicerad och välgjord än jag trodde att den skulle vara. Det är för svårt att skriva en recension nu efter bara en användning...
 
------
 
I just tried Creed - Aventus for the first time and thought that I would write about it now before I go to bed. But it is so complicated and exciting with all of it's different scent notes so I'm going to need to try it a couple of times before I can review it. I can only say, WOW, this is so much more complicated and well made than I thought it would be. It's too hard to write a review now after just one use...

Inga kommentarer: