fredag 12 juli 2013

Guerlain - Vetiver

Idag fick jag hem en flaska Guerlain - Vetiver som jag beställde väldigt billigt från Beautyplanet.se. Jag har verkligen fastnat för vetiverdofter nu den sista tiden och när jag såg hur billigt de säljer den så kunde jag inte låta bli att köpa den även fast jag inte har doftat på den förut.
 
Mitt första intryck av den är positivt. Det är inte den bästa vetiverdoften jag har doftat på, men jag älskar citrondoften som ligger i toppnoterna. Synd bara att den försvinner ganska snabbt. Efter det är det en fin, manlig vetiverdoft.
 
Så om ni gillar vetiverdofter kan jag rekommendera att ni beställer en flaska från Beautyplanet.se nu när den bara kostar 349 kr.
 
------
 
Today I recieved a bottle of Guerlain - Vetiver that I ordered two days ago. I've really started to love vetiver scents and when I found this one for a very low price I had to order one even though I've never smelled it before.
 
My first impression is positive. It's not the best vetiver scent I've smelled but I really love the lemon in the top notes. It's just a pity that it disappears so quickly. After that it's a nice, manly vetiver scent.
 
So if you like vetiver I can recommend that you buy a bottle from Beautyplanet.se (if you live in Sweden) now when it's so cheap.
 

Inga kommentarer: