måndag 30 september 2013

Kenzo - Power

När jag jobbade med att sälja parfymer så upptäckte jag parfymerna från Kenzo. Då var jag väldigt ny i doftvärlden och kunde ingenting om Kenzo och hade knappt doftat på de parfymerna. Jag testade allihop och blev direkt väldigt intresserad av Power. Jag började använda den ganska ofta när jag jobbade och bestämde mig för att jag skulle försöka sälja just den parfymen till så många killar och män som möjligt. Det är en väldigt speciell parfym som både är blommig samtidigt som den har en skarp doft av koriander och värme från labdanum. Jag trodde att det skulle bli svårt att få killar intresserade av den eftersom den är så pass speciell och annorlunda jämfört med alla populära storsäljare. Men till min stora förvåning så älskade nästan alla den. Jag sprayade den på teststickorna, berättade att det var en av mina favoriter och att den sitter kvar på huden hela dagen på mig... Och nästan alla blev intresserade av den.
 
Det var några som direkt sa att den var alldeles för stark eller för blommig, tjejig eller rent utav äcklig. Men de flesta älskade den och det gjorde mig väldigt glad, för den är verkligen fantastisk!
 
Om du inte har testat den så tycker jag absolut att du ska ge den en chans. Gå till någon parfymbutik, spraya den på handleden och låt den sen blandas med huden och känn de olika faserna i utvecklingen. På mig börjar den väldigt starkt och utstickande med mycket koriander, blommor och citrus innan den övergår till mer labdanum och blommor. Jag älskar varje sekund av denna fantastiska doft som sitter kvar från det att jag sprayar på den tills jag duschar bort den på kvällen eller morgonen efter.
 
Mitt betyg blir en stark 8/10.

1 kommentar:

Lina sa...

Hittar den inte, var köper du den?