lördag 19 oktober 2013

Jazz Club

Den nya Replica-doften Jazz Club från Maison Martin Margiela har verkligen en helt sjukt lång hållbarhet på huden! För 4 dagar sen gick jag in på NK och testade den. Tjejen som jobbade där sprayade den en gång på min hand och jag kan fortfarande känna lite av doften trots att jag är förkyld och har tvättat händerna 15-20 gånger om dagen (för att jag är förkyld)...

Jazz Club har en väldigt söt doft som jag i början tyckte var lite för kakaktig och feminin, men som efter ett tag kändes mer manlig. Den har doftnoterna tobak, läder och rom men jag tycker mer att den doftar kakor. Jag kan nog känna lite av tobak och rom, men läder känner jag inte alls.

Jag kan inte förstå hur doften fortfarande kan sitta kvar på huden efter alla handtvättar och duschar!

Inga kommentarer: