onsdag 2 oktober 2013

Lush - Ocean Salt

I måndags var jag inne i stan för att köpa en present till min brorsons dop och då passade jag också på att gå till Lush och köpa lite badbomber eftersom vi ska skaffa ett badkar. Åh vad jag har saknat att kunna krypa ner i ett härligt bad fyllt med en massa skum och härliga dofter. Snart kan jag äntligen göra det igen!
 
Jag köpte också en liten burk Ocean Salt som är en scrub för både ansikte och kropp. Jag har testat den två gånger nu och jag älskar den! Grymt bra scrub-effekt som varken är för mjuk eller vass och huden känns len och fin efteråt. Jag tycker också att jag ser piggare ut när jag använt den och att huden har fått mer lyster. Jag har läst att den tydligen ska vara bra mot inåtväxande skäggstrån också. Det har jag ett stort problem med, så jag får se om jag slipper det nu.
 
Har ni testat Ocean Salt? Eller någon annan Lush-produkt som jag borde kolla in? Jag älskar Lush och kommer nog handla där rätt mycket när vi har köpt badkaret.
 

Inga kommentarer: