tisdag 22 oktober 2013

Popcorn Läppskrubb

Jag sitter nu och väntar på tåget för att jag ska till Uppsala och träffa Steffi. Men jag hade beräknat tiden lite fel så jag är en timme för tidig. Därför tänkte jag att det här är ju ett perfekt tillfälle att testa min nya läppskrubb från Lush!

Mitt första intryck är att den var väldigt hård och svår att få ut ur burken. Det är typ som en stor hård sockerbit. När jag fick loss litegrann och skrubbade läpparna med det så kändes det väldigt vasst och rivigt så nu pirrar det i läpparna. Läpparna blev direkt väldigt mjuka och smaken är fantastisk! En härlig blandning av sött och salt.

Jag ska testa den fler gånger, så skriver jag ett nytt inlägg om jag ändrar åsikt om den sen.

Men just nu så är det positiva att jag älskar smaken och att läpparna blev väldigt mjuka. Det negativa är att den är stenhård och lite för rivig.

Har ni testat den? Vad tycker ni i så fall?

Popcorn Läppskrubb kostar 99:- på Lush.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter gott :)