måndag 14 oktober 2013

Snow Globe

Idag gick jag in på Lush och köpte en "Stepping Stone"-fotscrub och en "Snow Globe"-tvål. Tvålen testade jag direkt när jag kom hem och jag älskar doften av citrus som påminner om Refreshers citronkola. Mums! Det är nästan så man blir sugen på att smaka på den och jag vill tvätta händerna hela tiden.
 
Snow Globe kostar 55:-/100g
Stepping Stone kostar 49:-/st

2 kommentarer:

Aidas MakeUp sa...

Jag älskar fasta handtvålar, lite av mitt signum :) Det enda jag blir less på att de nästan enbart doftsätter det yttre lagret vilket gör att tvålen inte doftar så mycket när man väl börjat använda tvålen. Jag vill ju att det ska dofta mycket hela tiden ju!

Niklas C sa...

Svar Aidas MakeUp:
Jag har börjat älska fasta handtvålar jag med och de jag har testat från Lush doftar lika mycket hela tiden så de kan jag verkligen rekommendera! =)