torsdag 21 november 2013

I'm in heaven

"I'm in heaven" bath foam från Odd Molly är ett badskum (med en sjukt snygg förpackning!) med doftnoterna ylang ylang, lavendel, anis, ros, jasmin, mysk, patchouli, sandelträ och vanilj. Direkt när jag hade läst det så klickade jag hem en flaska och har längtat efter att få krypa ner i ett bad och njuta av dofterna. Till min stora besvikelse så kände jag inte en enda av de noterna. När jag doftar direkt i flaskan så känner jag en doft som är svår att säga vad det är. Den doftar rätt så gott, men jag kan inte urskilja vad det är för dofter. Sen när jag hällde den i badet så kände jag absolut ingen doft alls. När jag sniffade på huden medan jag låg i badet så kände jag en svagt, svagt blommig/fruktig doft, men inte mer än så... Så doftmässigt var den en stor besvikelse! Men nu över till det positiva. Förutom att förpackningen som sagt är riktigt snygg så blir det mycket skum i badkaret och skummet ligger kvar väldigt länge innan det börjar försvinna.
 
Nästa gång kommer jag prova att kombinera den med en badbomb från Lush. Då tror jag att det kommer bli perfekt. Skummet från "I'm in heaven" kombinerat med dofterna från Lush's badbomber kan ju inte bli annat än perfekt. Eller vad tror ni?
 
Jag beställde min flaska från Lyko som just nu har sänkt priset på den från 175:- till 49:-. Jag tycker absolut inte att den är värd 175 spänn, men 49 kronor tycker jag att den kan vara värd om det inte är doften man är ute efter.
 
 

Inga kommentarer: