söndag 19 januari 2014

Samples

Jag insåg när jag kollade igenom min parfymsamling att jag har varit väldigt dålig på att använda mina samples (småprover). Det blir oftast de parfymerna som jag har i flaskor som blir använda, så det tänkte jag att det ska det bli ändring på nu!

Som ni ser så har jag en hel del samples liggande i mina askar och jag tänkte nu börja gå igenom dem så jag kanske kan hitta några nya favoriter.

Den gröna asken innehåller samples som jag har testat och som jag tycker om. Den lila innehåller de som jag inte har testat än och i den vita ligger alla som jag har testat som jag har planerat att blogga om, men inte har gjort än... Så nu är mitt mål att jag ska börja gå igenom den lila och den vita asken och använda allihop. Så ska jag se till att blogga om så många av dem som möjligt.

Dagens doft blev däremot en från den gröna asken. Den fantastiska Rose Barbare från Guerlain, som ni kan hitta min recension av i högerspslten.

Inga kommentarer: