onsdag 5 februari 2014

Frederic Malle - Collection 2012

I lördags beställde jag boxen "Frederic Malle - Collection 2012" från COW Parfymeri och idag fick jag hem den.

Boxen innehåller dessa 18 parfymer:
- Musc Ravageur
- Une Fleur De Cassie
- Le Parfum De Therese
- Noir Epices
- En Pessant
- Lipstick Rose
- Lys Mediterranee
- Iris Poudre
- Angeliques Sous La Pluie
- Bigarade Concentree
- Vetiver Extraordinaire
- Une Rose
- L'Eau D'Hiver
- Carnal Flower
- French Lover
- Dans Tes Bras
- Geranium Pour Monsieur
- Portrait Of A Lady

De enda jag har testat är Musc Ravageur och Portrait Of A Lady. Jag älskar båda två och har läst många positiva saker om flera av de andra parfymerna, så jag kunde inte låta bli att beställa hela boxen. Först tänkte jag beställa en flaska Musc Ravageur, men tänkte då att det är ju mycket roligare att få litegrann av alla parfymerna så jag kan testa allihop. Om jag sen älskar Musc Ravageur lika mycket när de här fem millilitrarna är slut så kan jag ju slå till på en hel flaska då istället.

Prislappen ligger på 2000:- och varje flaska innehåller 5 ml.

Jag fick också samples av Frederic Malle - Dries Van Noten, Etro - Vetiver och Atelier Cologne - Ambre Nue.

Tyvärr så är jag förkyld nu så jag känner inte så jättemycket doft. Jag testade Dries Van Noten och kände först absolut ingenting. Men nu efter en stund känner jag lite mysk och vanilj tror jag... Nej det är nog ingen idé att testa fler av parfymerna idag... Ååååhhhh, jag som är så nyfiken på dem. Typiskt att man ska vara förkyld just när man får hem ett sånt här fint paket!

Vilka dofter från Frederic Malle har ni testat? Vilka är favoriterna? Finns det någon ni inte gillar?

Inga kommentarer: