måndag 10 februari 2014

Gucci - Made to Measure

Gucci - Made to Measure börjar som en helt vanlig herrparfym som inte säger mig speciellt mycket. Visst, den doftar gott, men den kommer inte med något nytt. Det jag känner är en lite småfruktig lavendeldoft. Sen känner jag inte så mycket mer.
 
Efter 20-30 minuter känner jag en väldigt mild och snäll doft av läder, bärnsten och enbär tillsammans med den fruktiga lavendeln. Det ger ett litet pluspoäng och värme till doften, men det är ändå inget som sticker ut eller har någon WOW-faktor.
                         
Jag har ett litet sample och mer än så kommer det inte bli. Jag kommer använda den lite då och då tills mina ca 2 ml tar slut, men det är inte en parfym som jag skulle spendera några pengar på eftersom jag redan har så många parfymer och den här inte sticker ut eller skulle tillföra något nytt till min samling.
 
Jag tycker att det här är en doft som passar bra att ha på jobbet om man jobbar någonstans där man inte vill dofta för mycket men ändå vill ha en behaglig doft som ingen kommer störa sig på. Eller kanske om man ska på middag hos svärföräldrarna. Doften är ju trots allt väldigt snäll.
 
Jag tror att de flesta kommer tycka att den doftar gott, men det är som sagt inte en parfym som sticker ut.
 
Doftnoter: Bergamott, apelsinblommor, lavendel, anis, muskot, näckros, plommon, kanel, enbär, labdanum, patchouli, läder och bärnsten.
 
Gucci - Made to Measure finns just nu till ett väldigt bra pris på Parfym.se:
50 ml: 419:- (I butik ligger priset på ca 740:-)
 
 

Inga kommentarer: