torsdag 27 februari 2014

Guerlain - L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme

Guerlain - L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme eller LIDGE, som den även kallas, är en helt fantastisk parfym som jag är otroligt glad över att jag äntligen har lagt till i min samling. Det här är en doft som börjar med mycket citrus, stjärnanis, kakao och patchouli och som sen efter en stund går över till att dofta av alla doftnoterna förutom citrus, eftersom den toppnoten försvinner efter ett tag. Då träder även blommorna fram tillsammans med den härliga trädoften medan alltihop fortfarande är blandat med den underbara kakaon och patchoulin.

Det här är en av de få dofterna där jag faktiskt kan känna så gott som alla doftnoterna. Allt från den friska citrusen, den mysiga kakaon, den lite mörka och sexiga patchoulin och de fina blommorna.

Sen tycker jag att flaskan är en av de snyggaste i min samling också. Det är ju en bonus!

Doftnoter: Citrusfrukter, stjärnanis, harts, jasmin, neroli, te, sandelträ. patchouli, cederträ, kakao och hibiskus.

Guerlain - L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme 75 ml EdP finns att köpa på escentual.com för £47,25.

Inga kommentarer: