onsdag 12 mars 2014

Splittar

Vid en splitt köper man en dekant (en liten flaska) till samma ml-pris som jag har gett för parfymen (eller butikspriset om jag har fått parfymen). Utöver det får man också betala några kronor för dekantflaskan (samma pris som jag har köpt den för) och frakten från mig till er.

 Jag gör alltså inte det här för att tjäna något på det. Jag vill bara sälja lite av de parfymerna som jag inte använder och de som jag känner att jag har onödigt stora flaskor av. På så sätt får ni chansen att prova parfymer utan att behöva köpa en hel flaska, samtidigt som jag slipper ha onödigt mycket parfym som jag aldrig kommer kunna använda. Dessutom får jag råd att köpa nya parfymer som jag kan recensera. Det känns ju som att det är perfekt för alla, eller hur? 

Här är några parfymer som jag vill splitta bort lite av:

Balmain - Eau d'Ivoire, EdT vill jag sälja max 40 ml av.
Balmain - Monsieur Balmain, EdT vill jag sälja max 50 ml av.
Moschino - Chic Petals, EdT vill jag sälja max 20 ml av.

Klicka på namnen om ni vill läsa mina recensioner av dem...

Om ni vill köpa någon så kan ni skicka ett mail till mig på toffelin@outlook.com

Här kommer priserna... Priserna på bilderna inkluderar priset för parfymen + kostnaden för flaskan. Pack och porto tillkommer bara en gång även om ni vill köpa mer än en dekant.
Här är en bild på de olika dekantflaskorna jag har:


Inga kommentarer: