tisdag 8 april 2014

3 påsar fyllda med ren lycka

Åh, just nu befinner jag mig i ett lyckorus. Jag har varit hemma hos Julia (Klicka för att komma till hennes parfymblogg) och hämtat 3 påsar med alla dessa underbara parfymer som hon köpte med sig till mig när hon var i Paris.

Från Dior köpte jag en gigantisk flaska Vétiver på 250 ml. Det är den bästa, finaste, härligaste vetiverdoften jag någonsin har känt! Då skickade de med en liten flaska Vétiver som jag gav till Julia eftersom jag nu har en jätteflaska plus en 15 ml dekant hemma redan. Jag fick också med en supersöt liten flaska av Granville. Både Vétiver och Granville hör till den exklusiva kollektionen "La Collection Privée", men Vétiver har tyvärr slutat tillverkas så det var därför jag passade på nu att köpa en jätteflaska medan de fortfarande hade några kvar. Från Dior köpte jag också Fahrenheit Parfum som hon egentligen köpte till sin man, men han tyckte inte riktigt om den, så då fick jag köpa den till ett väldigt bra pris istället... Nice!

Sen kommer vi till Chanel... Därifrån köpte jag en flaska Sycomore, som också är en vetiverdoft. Ja jag älskar vetiver! Om ni vill läsa om vad jag tyckte om den när jag testade den första gången så hittar ni den i högerspalten. Från Chanel fick jag också en miniflaska Sycomore och ett litet prov av 1932.

Slutligen var det en påse från Guerlain också. Där hittar vi den underbart vackra Rose Barbare, som ni kan hitta min recension av i högerspalten. Åh, den här aldehydrosdoften är bland det vackraste jag någonsin har doftat på och jag är så glad att jag nu äntligen äger en flaska. Från Guerlain fick jag med en miniflaska Shalimar EdP, småprover av Shalimar Parfum Initial, Shalimar Parfum Initial l'eau och ett stort prov av Songe d'un Bois d'Ete.

Så nu har jag 3 fina påsar fyllda med ren lycka och glädje som jag kommer njuta av hur länge som helst!Inga kommentarer: