söndag 11 maj 2014

Burberry - Brit Summer Edition for Men

Burberry Brit Summer är en somrigt härlig EdT som tyvärr bara var en sommarutgåva och därför bara tillverkades det året (2012). Eftersom den inte tillverkas längre och eftersom det är en av mina absoluta favoritsommardofter, som jag använder väldigt ofta, så passade jag på att köpa en extraflaska av den så jag slipper vara utan sen när min första flaska tar slut om några år. Det här är faktiskt den enda doften som jag har två flaskor av och det var inte ett speciellt svårt beslut att ta eftersom den inom en snar framtid kommer bli väldigt svår att få tag på.

De dofterna som framträder mest på min hud är en blandning av citrus, ingefära, lite ros, en lättburen patchouli, en gnutta vetiver, mysk och trä. Den är manlig, härlig och har som sagt en doft som jag inte kan tänka mig att vara utan när sommaren kommer.

Förutom att doften är fantastisk så har den också en väldigt bra hållbarhet på huden och när jag blir varm så doftar den ännu mer.

Doftnoter: Mandarin, grapefrukt, bergamott, ingefära, gröna noter, patchouli, cederträ, ros, vetiver, mysk, tonkabönor och mahogny.

Det enda stället jag fortfarande kan hitta den på är parfym-klick.se där de nu säljer den för det fantastiskt låga priset 279 kr för 100 ml! Så om ni är sugna på den så rekommenderar jag er att klicka hem en flaska innan den försvinner helt.


Inga kommentarer: