söndag 11 maj 2014

Dior - Homme Intense (2011)

I förra inlägget skrev jag om en sommarfavorit som passar perfekt till de soliga sommardagarna. Nu är det dags för en parfym som värmer upp de svalare sommarkvällarna när man sitter och myser på balkongen under en filt... Den passar också perfekt hela hösten, vintern och ja, egentligen hela året.

Dior Homme Intense lanserades 2007 och reformulerades 2011. Jag har den senare versionen (och har inte testat den första)... Det är en av mina absoluta favoritparfymer! Den är mysig, sexig, manlig och något av det mumsigaste jag doftat på.

Den börjar med en läppstiftsaktig iris och ambrette och övergår sen sakta men säkert mot en väldigt vaniljliknande iris med träig bakgrund som sitter kvar på min hud tills jag tvättar bort den. Fantastisk hållbarhet! Jag älskar varenda sekund av den här doften och använder den både dag som kväll, sommar som vinter och njuter hela tiden.

Dior Homme Intense är ett mästerverk som är skapat av Francois Demachy och den är älskad av väldigt många!

Doftnoter: Lavendel, iris, ambrette, päron, vetiver och cederträ.

Den finns att köpa på bland annat parfym.se och i parfymbutiker som Åhléns, Kicks, Grand Parfymeri m.fl.

Inga kommentarer: