onsdag 7 maj 2014

Hur många parfymflaskor har du?

Det skulle vara kul att få veta lite mer om er som tittar in i min blogg så jag tänkte börja med att ha en fråga längst upp till höger som ni kan svara på. Så byter jag ut den lite då och då...

Jag ser att jag har ganska många sidvisningar varje dag, men det är sällan det dyker upp några kommentarer så jag tänkte att det här kan vara ett sätt att få lära känna er lite bättre!

Första frågan blir "Hur många parfymflaskor har du?"

Själv så är jag ju en parfymälskare ända ut i fingertopparna och köper ständigt nya parfymer. Jag får ofta frågan hur många jag har när jag pratar parfym med jobbarkompisar, vänner och släktingar men jag har inte räknat dem förrän nu... Det var 108 st som gömde sig i mina lådor. Då har jag både räknat vanliga flaskor och miniflaskor, men inte samples och dekanter (se bilderna). Miniflaskor
Samples & dekanter

4 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Ca ett 70tal och ungefär 30 dekanter.

synonymedefou.se sa...

I höstas hade tog min enda slut. Nu har jag 22 st om man ej räknar de små. Brukar få förfärade kommentarer av ickeparfymnördar. Då går jag in och kollar på samlingar som din och känner mig helt normal och jag tänker att det bara är att köra på! :)

Niklas C sa...

Svar synonymedefou.se: För några år sen hade jag en parfym som jag använde så gott som varje dag och en som jag använde ibland... Sen för ungefär 1,5 år sen hade jag 6 parfymer och nu har jag som sagt 108... Så det har gått snabbt nu den sista tiden ;) Jag förstår helt klart vad du menar. För den vanligaste reaktionen jag får från folk är att jag är typ knäpp eller att jag slösar sjukt mycket pengar på parfym... Men det är ju mitt intresse, så jag tycker att det är helt ok =) Så jag säger bara Go for it! =)