tisdag 17 juni 2014

Fyra härliga paket kom med posten

Oj vad många parfymer som har kommit med posten de senaste dagarna! :)

Från ausliebezumduft.de kom ett paket med "Ramon Monegal - Cuirelle", "Ramon Monegal - Impossible Iris" och "Montale - Intense Cafe". På köpet skickade de med samples av dessa dofter:
- XerJoff - XJ Irisss
- Ramon Monegal - Mon Patchouly
- Bond No 9 - High Line
- Montale - Mukhallat
- Humiecki & Graef - Bosque
och en blyertspenna i en snygg förpackning.

Jag fick också ett paket från COW Parfymeri med samples på några dofter som jag ville testa. Innan jag gjorde en beställning därifrån för ett tag sen så frågade jag om man kan få med några samples på köpet och då svarade de att de gärna skickade med några. Jag gjorde då beställningen och skickade med en liten lista på de jag var nyfiken på och fick som svar att de tyvärr inte hade några kvar av just de dofterna och att jag gärna fick höra av mig igen så de kan skicka dem senare... Jag hörde av mig två gånger till och de hade fortfarande inte fått in några samples av dem men då sa de att jag gärna fick skicka några tomma sample-flaskor (som de sett här i bloggen att jag har) så kunde de fylla på lite i dem och skicka tillbaka... Det kallar jag för sjukt bra service! Tummen upp för COW Parfymeri! :)
De dofterna som jag fick samples av är:
- Parfumeri Generale - 04 Musc Maori
- Parfumeri Generale - 21 Felanilla
- X-Ray - Laquered Rose
- Frederic Malle - Eau de Magnolia
- Humiecki & Graef - Bosque (samma som jag fick från ausliebezumduft).

Förutom allt det så har jag också fått hem samples av dessa dofter från personer i Facebookgrupper som jag är med i...

Tack Abraham för:
- CJ Scents - Sweet Memories (den vann jag i en tävling)

Tack Henrik för:
- Kiehls - Vetiver & Black Tea
- Kiehls - Original Musk   
- Lacoste - L!ve
- Nez a Nez - Vanithe
- Miller Harris - Figue Amere
- Miller Harris - Le Pamplemousse

Nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja... Jag vill ju prova allihop på en och samma gång... Är det någon speciell som ni är sugna på att jag recenserar först?

Inga kommentarer: