onsdag 4 juni 2014

Gigantisk present från Tiziana Terenzi på min födelsedag

För ett tag sen fick jag ett meddelande på Instagram från Paolo Terenzi, näsan bakom Tiziana Terenzis dofter. Han hade sett min Youtube-video där jag testar bland annat deras doft Ecstasy och frågade om han fick skicka ett paket till mig. Självklart fick han det! :)

Nu fick jag nyss hem paketet (perfekt födelsedagspresent eftersom jag fyller år idag) och jag säger bara WOW! Vad mycket fina grejer jag fick! Här får ni se innehållet i paketet, så kommer jag skriva nya inlägg om dem så fort jag har testat dem ordentligt.

Otroligt fina förpackningar! Jag älskar när presentationen av en produkt är så här fin och välarbetad. Det känns lyxigt. Klicka här för att komma till deras hemsida!

Doftsten med doften "Almond Vanilla". Direkt när jag öppnade förpackningen spreds det en doft i rummet som påminner om mandelkubb. Även fast den är inplastad. Jag läste lite snabbt om deras doftstenar och de ska tydligen dofta i ett helt år! Ni kan läsa lite mer om deras doftstenar (fast med en annan doft) om ni klickar här! 

Ett jättestort doftljus med doften "Gold Rose Oudh". 1,4 kg! Nästan 1,8 kg med glasburken och porslinslocket... Ni kan hitta det här! 

"Maremma" - Extrait de Parfum 100 ml. Efter det lilla jag har hunnit testa den nu så tycker jag att den är väldigt fin med mycket doft av ylang-ylang, trä, honung, kakao, sandelträ, labdanum och ambra... Riktigt fin! Här kan ni hitta den! 

Ett litet doftljus med doften "Capri Fig".

Samples på 1,5 ml styck av dofterna "Ecstasy", "Gold Rose Oudh", "White Fire" och "XIX March".

Inga kommentarer: