söndag 22 juni 2014

Kiehl's - Vetiver & Black Tea

Vetiver & Black Tea från Kiehl's är en lätt och somrig Eau de Toilette, som precis som namnet säger, är en blandning av vetiver och te. Den har också en lätt touch av peppar som gör att den får lite mer oumpf eller vad man ska säga...

I början har den samma somriga känsla som Vetiver Fatal från Atelier Cologne och det är något som påminner mig lite om känslan i Versace Man Eau Fraiche från Versace. Den doftar inte som VMEF, men det är någonting som får mig att tänka på den... Det kan nog vara för att det är en så snäll och fräsch doft som har den där lilla oumpfen av peppar.

Efter ett tag blir det mer en blandning av te och trä. Doften blir snabbt väldigt hudnära på mig och tyvärr sitter den inte kvar speciellt länge på min hud.

Jag tror att det här är en doft som de flesta antingen kommer gilla eller älska och det är nog ingen risk att någon kommer störa sig på den eller tycka att den är "för mycket". Den är väldigt, väldigt fin och känns som en perfekt sommardoft.

Jag älskar vetiver-dofter och den här har förtjänat en plats på listan över fina och fräscha veriverdofter som är härligt somriga, även fast den tyvärr inte sitter kvar så länge på mig.

Doftnoterna är vetiver, svart te, peppar och tränoter

Inga kommentarer: