lördag 9 augusti 2014

Hermēs - Un Jardin Sur Le Nil

Un Jardin Sur Le Nil från Hermēs är en fruktig o fräsch doft med mycket grapefrukt och mango. Den har lite samma känsla som Rose Ikebana som jag skrev om för ett tag sen, fast med frukt istället för ros. När jag sprayade på mig den så föll jag för den direkt, men tyvärr så försvann den från min hud väldigt snabbt... Efter ca 2 timmar var den väldigt hudnära och efter ytterligare en liten stund var den helt borta... Väldigt synd! Men jag har en kompis som jag vet har velat ha en mangodoftande parfym, så det blev en perfekt försenad födelsedagspresent till henne. Hon fick den idag och hon blev väldigt glad för den.

Doftnoter: Morot, grapefrukt, tomat, mango, apelsin, pion, kaveldun, hyacint, lotusblomma, labdanum, iris, kanel, mysk och rökelse.

Inga kommentarer: