måndag 22 september 2014

En ny kärlek

I torsdags fick jag hem ett litet sample av Serge Lutens nya doft L'orpheline, men då var jag på väg till jobbet när jag såg det i brevlådan så då kunde jag inte spraya på mig den. När jag sen kom hem på natten så testade jag den direkt när jag kom innanför dörren och blev genast förälskad i den fina mixen av en snäll mysk, något klassiskt rakvattensaktigt, en  blommighet som jag tror kan vara lavendel och en touch av rökelse.

På fredagen åkte jag hem till familjen och hade självklart på mig den även då och jag blev mer och mer kär i den hela tiden. På lördagen kunde jag inte hålla mig längre, så då klickade jag in mig på Serge Lutens hemsida och beställde hem en flaska av den och nu har jag redan använt slut på mitt sample. Åh, vad jag längtar tills min L'orpheline kommer med posten!

Både mamma och min moster tyckte att den doftade gott och min farbror sa, direkt när han kramade mig, "Åh, vad gott du luktar!". Den enda som inte gillade den lika mycket var min lillebror. När han kom in i rummet sa han direkt "Vad är det som luktar? Vem är det som har parfym? Det luktar typ tant eller mysk eller nåt".

Inga kommentarer: