söndag 28 september 2014

Tre samples och mina first impressions

Idag ligger jag hemma med feber och har inte orkat lämna sängen... Så för att liva upp tristessen lite har jag testat några av alla otestade samples jag har samlat på mig... Här kommer mina first impressions av dem:

• Lorenzo Villoresi - Iperborea
Tyvärr känner jag ingen liljekonvalj. Istället känns det som att jag smörjt in mig med en hel burk av någon kräm från Nivea. Rätt så fin doft, men inget jag skulle lägga pengar på och jag hade verkligen hoppats på en bukett underbara liljekonvaljer.

• Byredo - Pulp
Härligt fruktig doft som jag helt klart kommer använda slut på mitt sample av. Sen får vi se om jag kanske blir sugen på en flaska. Än så länge gillar jag den och trivs väldigt bra med den på handleden.

• Byredo - Gypsy Water
Den här trodde jag att den skulle vara väldigt tråkig, men jag blev glatt överraskad av en härlig mix av vanilj, sandelträ, rökelse och enbär. Tummen upp! Även detta sample kommer bli välanvänt den kommande tiden, så får vi se om jag fortfarande tycker lika mycket om den sen.
Inga kommentarer: