torsdag 2 oktober 2014

Dags att koppla av

Nu känner jag att jag behöver koppla av och ha en stund för mig själv, så nu kryper jag ner i ett avkopplande bad med en bit av bubbelbiten The Comforter och hårbehandlingen Roots (båda från Lush) och läser klart de sista sidorna av den intressanta boken "Parfym - En väldoftande historia" av Mandy Aftel. Sen börjar jag läsa romanen "Parfymen - Berättelsen om en mördare" av Patrick Süskind... Jag fullkomligt älskar filmen (originaltitel: Perfume - The story of a murderer) och jag har hört att boken ska vara ännu bättre, så nu ska det bli riktigt kul att äntligen läsa den.

Har ni läst någon av böckerna, sett filmen eller testat någon av produkterna jag använder så skulle det vara kul att höra vad ni tycker om dem.

Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och bara njuuuuuta... Kram till er allihop!

Inga kommentarer: