fredag 17 oktober 2014

Lady Gaga - Eau de Gaga 001

Aaaaahhhhh, jag blir galen! Lady Gagas nya doft Eau de Gaga 001 är fruktansvärt lik någon designerdoft från herrhyllan, men jag kommer inte på vilken det är...

Doften börjar med en väldigt härlig limedoft som tyvärr försvinner efter en stund och ersätts då med läder och viol. Den känns nu faktiskt riktigt fin! Efter det blir den även lite träig och mer och mer lik den designerdoften. Jag vill så gärna komma på vilken det är!

Jag gillar doften, men den känns inte tillräckligt spännande och annorlunda för att vara Lady Gaga... Hade läderdoften varit mörkare och haft mer oumpf så hade den genast blivit en mer utstickande doft som hade passat henne perfekt. Sen hade det ju varit kul med en doft som inte är väldigt lik någon annan (även om jag inte kommer på vilken det är).

Eau de Gaga är väldigt bra för att vara en kändisdoft och jag skulle tycka att den var bra om det var en designerdoft också. Det är så kul när det kommer kändisdofter som inte är fruktiga/blommiga "alla-småtjejer-kommer-älska-den-här-doften-och-den-doftar-som-typ-alla-andra-populära-kändisdofter-lixom-dårå" och istället sticker ut från mängden genom att vara väldigt unisex (även om jag personligen tycker att man inte behöver bry sig om ifall en doft är marknadsförd som herr eller dam eftersom alla doftnoter är unisexa).

Slutligen så vill jag också ge ett stort pluspoäng till den stilrena flaskan som påminner om Tom Ford, Chanel och By Kilian.

Tummen upp för Eau de Gaga 001 från Lady Gaga!

Inga kommentarer: