tisdag 14 oktober 2014

Sebastiane - Espresso Royale

Jag älskar doften av kaffe och blev därför väldigt nyfiken på Espresso Royale från Sebastiane direkt när jag hörde talas om den. Nu har jag skaffat en dekant och här kommer mina åsikter om den.

I början känner jag en spännande och mysig doft av julfika, kryddnejlika och glögg. Jag får verkligen julfeeling och blir sugen på att plocka fram granen och dekorera apelsiner med kryddnejlikor och hänga upp dem i fina röda sidenband... MEN, sen efter några timmar övergår doften till en blandning av kaffe och något plastigt och syntetiskt som gör att doften plötsligt känns billig och hela julkänslan försvann direkt.

Hade doften fortsatt som den började så hade jag tyckt om den väldigt mycket, men tyvärr så förstördes den totalt av den plastiga dry-downen och jag kommer troligtvis inte använda den så många fler gånger... Jag kommer nog ge den någon mer chans för att se om jag ändrar min uppfattning om den, men än så länge är den en stor besvikelse.

Inga kommentarer: