fredag 14 november 2014

Lush - Gold Fun

Åh, den här var ju helt grym!

När jag läste om Fun från Lush så tyckte jag att det verkade vara en lite småbarnslig produkt som skulle passa bäst som något man kan använda för att barn ska vilja duscha eller bada, men jag måste säga att nu efter jag testat Gold Fun så gillar jag den väldigt mycket!

Den har samma härliga doft som den omåttligt populära tvålen Honey I Washed the Kids och går att använda både som en bubbelbit, duschtvål, schampo eller typ som modellera som man kan bygga figurer med och sen massera in över huden och bada bort det.

Jag har använt den som en bubbelbit, alltså att man smular sönder en bit under rinnande vatten. Då gav den lagom mycket skum i badkaret och vattnet kändes härligt lent. Jag testade också att använda den som modellera och byggde en liten snögubbe medan jag låg i badet och njöt.

Helt klart en bra och rolig produkt som jag kommer köpa fler gånger.

Priset ligger på 89 kr för 200g och den finns att köpa i Lushbutikerna och går även att beställa här.


Inga kommentarer: