torsdag 13 november 2014

Yves Rocher - Men Energy, Quick Effect Firming Eye Care

Nu har jag använt ögoncrémen Men Energy Quick Effect Firming Eye Care (eller Energie Homme Tenseur Yeux Effet Flash, som den heter på franska) från Yves Rocher i några dagar, så nu känner jag att jag kan recensera den. 

Metallkulorna ger en kylande effekt som gör att man vaknar till på morgonen och jag tycker faktiskt att jag ser lite piggare ut efter jag har använt den. Jag tycker inte att den ger någon wow-effekt, men jag tycker helt klart att den är värd sitt pris och eftersom jag ser lite piggare ut efter att ha använt den så kan jag rekommendera den.

Den går inte in i huden så jättesnabbt. Den ligger kvar och ser fuktig ut ett par minuter innan den absorberats helt. När jag har bråttom brukar jag gnugga in den med fingret och då går den in i huden direkt.

Inga kommentarer: