onsdag 7 januari 2015

Clean - Shower Fresh for Men

För ett tag sen fick jag ett pressutskick med en flaska Shower Fresh for Men från Clean. Jag kommer ihåg att jag älskade den härligt friska citrondoften när jag jobbade i parfymavdelningen på Åhléns och att jag njöt varenda gång när jag sprayade den på en doftsticka när någon ville dofta på den.

Nu när jag har testat den ordentligt på huden så märkte jag att den fina citrondoften tyvärr försvinner väldigt snabbt (men så är det ju så gott som alltid med citrusdofter) och då blir det istället en frisk och fräsch doft som, precis som namnet säger, känns nyduschad.

Jag hade önskat att citrondoften skulle sitta kvar längre, men det är helt klart en väl godkänd doft och en av mina favoriter från Clean.

Så vill jag också ge ett stort plus till Clean för att deras produkter är väldigt miljövänliga. Glaset som flaskan är gjord av är 100% återvinningsbart typ III-glas, färgen och texten på flaskan är vattenbaserad och fri från giftiga/antändliga ämnen och kartongen är gjord av återvunnet material. Till och med limmet som håller ihop kartongen är miljövänligt och vattenbaserat... Tummen upp från mig!

Inga kommentarer: