fredag 16 januari 2015

Mina 8 favoritprodukter just nu

Jag älskar att läsa blogginlägg och kolla på Youtube-videos där folk visar upp sina favoritprodukter, så nu tycker jag att det är dags för ett inlägg med de produkterna som jag älskar allra mest just nu. Det blev en blandning av produkter för ansikte, hår och händer.

Yves Rocher - Hand Beauty Care. När det är kallt ute så har jag lätt för att bli torr mellan fingrarna och då gör den här handkrämen ett bra jobb med att återfukta dem. En bonus är att den doftar rätt så gott också.

Yves Rocher - Micellar Cleansing Water. Ett rengöringsvatten som verkligen piggar upp när man kommer hem efter en lång arbetsdag. Man kan välja själv om man vill tvätta av det eller inte efter man tvättat ansiktet med det. Den fantastiska tedoften gör att man genast känner sig pigg och fräsch. När jag hade använt den några dagar beställde jag en extraflaska direkt. Det här är en produkt som jag kommer se till att alltid ha en flaska av.

Yves Rocher - Men Energy Quick Effect Firming Eye Care. Ja det blir mycket Yves Rocher just nu, men jag gjorde ganska nyligen en jättestor beställning därifrån och föll för flera av produkterna direkt... Den här ögonkrämen gör att jag vaknar till på morgonen efter att jag känt de svalkande metallkulorna mot huden och sen tycker jag att krämen gör att jag även ser lite piggare ut.

Lush - Ocean Salt. Min älsklingsskrubbprodukt! Jag har nyligen gjort slut på den här burken, så det är dags att gå och köpa burk nummer 3 snart. Man kan använda den på både ansiktet och kroppen, men jag nöjer mig med att använda den till ansiktet. Superfräsch och skrubbar väldigt bra utan att vara för vass och rivig.

Lush - Roots. En mintig hårbehandling som ger en kylande effekt i hårbotten medan man använder den och som sen lämnar håret otroligt mjukt och fint. Det står att man ska applicera den i håret och sen massera hårbotten i 15-20 minuter medan den verkar, men jag brukar istället massera in den lite snabbt och sen låta den verka medan jag tar ett bad. Så den brukar få sitta i ungefär 1-2 timmar. Jag har aldrig haft så lent och mjukt hår som jag får efter att ha använt den här produkten. Love at first sight!

M Picaut - Skin Detox Moisturiser. Som jag skrev igår så har det här blivit min nya favorit när det gäller moisturisers. Pormaskarna förminskas, huden ser piggare ut och känns len och fin. Sen att den går in i huden direkt och har en mild och härlig doft gör ju att den är alldeles alldeles underbar!

Yves Rocher - Sebo Végetal Pore Minimizing Serum. Ett milt serum som känns lätt på huden och har en härlig konsistens som varken är för tjock och kletig eller för tunn och rinnig. Det enda negativa jag kan komma på är att jag tycker att nivån i flaskan sjunker väldigt snabbt. Så det är inte speciellt drygt. Men för det låga priset så kan jag inte klaga så mycket på det tycker jag.

M Picaut - Precious Oil. Är du ute efter en fantastisk olja för ansiktet så behöver du inte leta längre. Här är den! Jag använder den oftast som den är genom att droppa 3-5 droppar i handen och så smröjer jag försiktigt in den över hela ansiktet. Men ibland blandar jag den med en moisturiser (t.ex Skin Detox Moisturiser som jag nyss skrev om) och då tar jag en liten klick moisturiser och 2-4 droppar olja som jag blandar i handen innan jag smörjer in ansiktet med det. 

Om ni blev nyfikna på någon av produkterna så kan ni klicka på produktnamnen så har jag länkat till sidor där ni kan hitta dem.

Inga kommentarer: