måndag 19 januari 2015

Thierry Mugler - Alien

För ett par veckor sen skrev jag om att jag köpte en flaska Angel från Thierry Mugler på rean på NK och att jag ångrade mig lite att jag inte köpte Alien också när det var så bra pris... Det slutade med att jag gick tillbaka och köpte den! Så nu är jag lycklig ägare av en liten flaska av Alien också.

Alien är lika bombastisk som Angel, men de är ändå helt olika. Till skillnad från Angels tuffa patchouliexplosion fylld med röda vinbär, jasmin, choklad och sockervadd så är Alien istället en lite enklare mix av jasmin och amber. Den är inte enkel på det sättet att den är lätt och mesig, för den är som sagt lika extrem/bombastisk/stor/maffig som Angel. Det jag menade med att den är lite enklare är att den inte har lika många doftnoter som tränger sig fram för att få uppmärksamhet.

Alien, EdP (Eau de Parfum) är inte lika underbar som flankern Alien Essence Absolue, men den är ändå riktigt bra! Essence Absolue får jag berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer: