tisdag 6 januari 2015

Thierry Mugler - Angel

Igår var jag på NK's rea och hittade ingenting jag ville ha på doftavdelningarna, så jag gick till Lush och köpte några badbomber istället. Men sen träffade jag en kompis och då gick vi in på NK igen... och tur var väl det, för då hade de plockat fram en hög med 15 ml-flaskor av Thierry Mugler's mumsiga patchoulibomb Angel i EdP-koncentrationen. Priset var fantastiskt nu när de sänkt det från 350:- till 175:- så jag tog en förpackning och gick direkt till kassan.

Doften är bombastisk och domineras av massor med röda vinbär, patchouli, choklad och jasmin. Jag kan också känna lite av den söta sockervadden och en gnutta vanilj. Vissa älskar den, vissa hatar den och jag hör definitivt till den första gruppen. Mums! Sen att doften sitter kvar hela dagen (i alla fall på mig) är en stor bonus!

De hade även Alien i samma storlek för samma pris, men den köpte jag inte. Jag tror att jag ångrar mig lite nu, även fast jag tycker mer om flankern "Essence Absolue" (som jag nyss köpt en flaska av) än originalversionen. Så vi får se om jag går tillbaka imorgon och kollar om de har kvar någon flaska eller om jag hoppar över det.

Inga kommentarer: