tisdag 24 mars 2015

Lilla sjöjungfrun på LSD-tripp?

Jag kom nyss att tänka på en diskussion vi hade för ett tag sen i en grupp som jag är med i på Facebook. Det var en som frågade vilken doft man skulle beskriva som den bästa LSD-doften, som är fullkomligt stenad, överdriven och gnistrande kärleksbombad.

Jag kom direkt att tänka på Tauer - No. 14 - Noontide Petals. 

Den doftar som att man är den lilla sjöjungfrun Ariel och att man simmar runt i grottan som hon har fyllt med alla skatter hon har samlat på sig från människovärlden... Men man har bytt ut det salta havsvattnet mot väl kolsyrad Sprite och bland skatterna ligger det fantastiska blommor som bara går att hitta djupt nere i hennes förtrollade värld. Doften innehåller både hennes vackra kärlek som hon känner för Prins Erik, samtidigt som den också innehåller sorgen hon känner när Kung Triton spränger sönder alla hennes skatter... Kärlek, sorg, lycka, glädje... Ja den här doften är helt CrAaAaZyY!

Varje gång jag har på mig den känner jag att jag vill ha en hel flaska... och nu när mitt lilla sample snart håller på att ta slut så är det nog snart dags känner jag.

Doftnoterna i den här fantastiskt spännande doften är aldehyder, bergamott, pelargon, ros, ylang-ylang, tuberos, jasmin, patchouli, vanilj, sandelträ, olibanum, iris, styrax och vetiver.

No. 14 - Noontide Petals från Andy Tauer går att hitta här!

Inga kommentarer: