onsdag 6 maj 2015

Lush - Dear John


För ett tag sedan fick jag ett meddelande från en kompis (som jobbar på Lush) där hon skrev att Lush har en parfym som jag mycket troligt kommer gilla och så skickade hon med en bild på Dear John. Så nästa gång jag gick in på Lush sprayade jag självklart på mig den.

Kryddnejlika och lime var det första jag kände när jag satte näsan mot handleden. Kryddnejlikan var väldigt potent och ganska torr medan limedoften var uppfriskande och lite åt det beska hållet. Den skarpa och torra kryddnejlikan kändes inte helt som my cup of tea så att säga, men efter en liten stund blev den lenare och verkligen superhärlig! Doften blev också mer träig och en mjuk vetiverdoft tittade fram bland de andra dofterna tillsammans med lite kaffepulver.

Efter bara en liten stund gick doften från något jag inte riktigt gillar till något jag fullkomligt älskar!
Jag åkte hem och kunde inte sluta sniffa på handleden på hela dagen, så nästa gång jag var inne på Lush fick denna underbara skapelse följa med mig hem.

Sen är det en rejäl bonus att man får hela 150 ml för den blygsamma summan 249 kr. Doften kommer i koncentrationen Cologne Body Spray, men den är helt klart lika kraftig som en edt eller edp.

1 kommentar:

Minerva sa...

Låter helt underbart!