torsdag 27 augusti 2015

2 dagar som doftkonsult på NK

Igår och idag har jag jobbat som doftkonsult på NK här i Göteborg och det har verkligen varit helt fantastiskt roligt! Tack till alla er underbara människor som har kommit och provat mina favoritdofter inför hösten och för att ni var så engagerade och intresserade av att prata om doftnoter, märken och en massa annat inom dofternas underbara värld.

Jag hoppas att ni som köpte dofter kommer älska dem och att alla ni som frågade efter min bloggadress kommer hitta något spännande att läsa om här i bloggen. Nu håller jag tummarna för att jag får fortsätta jobba som doftkonsult även efter det här tvådagarsuppdraget jag fick. Det skulle verkligen vara en dröm att få fortsätta hjälpa till att hitta nya doftfavoriter och att få dela med mig av mitt stora intresse.

(Bilden är lånad från @nordiskakompaniet på Instagram och är tagen idag.)

2 kommentarer:

helga sa...

toppen doftkonsult ! håller tummarna för att du ska fortsätta med drömjobbet !

Niklas C sa...

Tack så mycket Helga! Det var jättekul att få prata om dofter med dig =)