tisdag 25 augusti 2015

Annick Goutal - Rose Absolue

Rosor, rosor, rosor... Underbara rosor! Den här doften är helt klart den mest verklighetstrogna och rena rosdoften jag någonsin har testat.

Doftnoterna består av sex olika rosor (Rose de Mai, Damask Rose, Turkish Rose, Egyptian Rose, Moroccan Rose & Bulgarian Rose) och tillsammans bildar de den mest väldoftande buketten man kan tänka sig. Den börjar med en väldigt ren rosdoft som i mitt huvud känns vit eller ljusrosa och precis utslagen från de lite lätt grönaktiga knopparna. Senare övergår den till att bli lite sötare... Inte godissöt, utan en mer söt rosdoft som då känns lite rödare.

Jag är så glad att jag vågade klicka hem den här flaskan även fast jag aldrig doftat på den innan. Jag älskar rosdofter och den här passar perfekt i min samling eftersom jag inte hade någon ren rosdoft utan en massa andra doftnoter innan.

Den finns i storlekarna 50 ml och 100 ml och är en Eau de Parfum. Jag valde att köpa den större storleken på Escentual.com för £165 plus frakt. Så det blev ca 2500:-.

Inga kommentarer: