onsdag 9 september 2015

Van Cleef & Arpels - Ambre Impérial


Direkt när jag läste att Van Cleef & Arpels släpper en ny unisexdoft med namnet Ambre Impérial och jag såg en bild på den snygga svarta flaskan så kände jag ett stort behov av att få dofta på den. Idag trillade det ned ett pressutskick i brevlådan med doftprover på några nya dofter och denna var en av dem. Det tog inte någon lång stund innan jag hade sprayat på mig den och fick ta ett första sniff på armen... Ååååhhhh vilken fantastisk amberdoft!

Den är så mjuk, vacker, mumsig och sexig att jag inte kan sluta sniffa på mig själv. Tillsammans med den underbara amberdoften känner jag även vanilj, tonkabönor, rosepeppar, en spännande trädoft och en liten frisk touch av bergamott. Friskheten försvinner efter en liten stund, men resten av doftnoterna sitter kvar och det träiga kommer fram lite, lite mer.

Den passar verkligen perfekt i den fantastiska serien "Collection Extraordinaire" och nu till hösten tror jag att den kommer hamna högt upp på mångas önskelistor. Jag kommer i alla fall inte kunna låta bli att köpa en flaska, det är en sak som är säker!

Ambre Impérial släpps v. 39 och det rekommenderade butikspriset ligger på 1395:- för 75 ml Eau de Parfum.

Inga kommentarer: