söndag 31 januari 2016

Februariutmaning

Jag vill se till att komma in i bloggandet ordentligt igen efter mitt långa uppehåll, så jag har skrivit ihop en utmaning för Februari där varje dag har ett eget tema. Så varje dag ska jag använda en parfym som jag tycker passar in på dagens tema och så ska jag även skriva ett kort blogginlägg om den.

Om ni vill så får ni mer än gärna hänga på utmaningen i kommentarsfältet varje dag (eller de dagarna ni känner att ni vill) och skriva vilka dofter ni tycker passar in på dagens tema, så får vi allihop lite tips på dofter att testa.

Jag tänkte att det här kan vara en kul grej både eftersom jag då måste blogga varje dag och eftersom jag också kommer använda parfymer som jag i vanliga fall kanske inte använder så ofta. Jag har ju en hel del flaskor som tyvärr lätt blir bortglömda.

Här kommer listan med alla dagars teman och jag kan säga redan nu att jag skrev bara ihop den lite snabbt och har inte funderat på vilka parfymer jag ska välja. Vissa av dagarna har jag faktiskt ingen aning om vilken doft jag ska ta.

1: Den äldsta flaskan i samlingen.
2: Den nyaste flaskan i samlingen.
3: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn.
4: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn.
5: En doft som du tycker är romantisk.
6: En doft som du tycker är sexig.
7: En doft som du tycker är mysig.
8: En doft som du tycker är glad.
9: En doft som du använder alldeles för sällan.
10: En doft som du använder väldigt ofta.
11: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut.
12: Den snyggaste flaskan i din samling.
13: Den fulaste flaskan i din samling.
14: En dyr och lyxig doft som är riktigt bra.
15: En billig doft som är riktigt bra.
16: En doft du har fått av någon annan.
17: En doft som betyder mycket för dig.
18: En doft som påminner om din barndom.
19: En riktigt bra kändisdoft.
20: En riktigt bra designerdoft.
21: En riktigt bra nischdoft.
22: En doft med en doftnot du älskar.
23: Din mest svårbeskrivna doft.
24: En doft som får dig att tänka på semester.
25: En doft du skulle vilja känna på en man/kvinna som du myser med i soffan framför en riktigt bra film.
26: En bra doft när man går på bio.
27: En riktigt bra jobbdoft.
28: Valfri doft.
29: Blunda och plocka fram ett random sample (parfymprov).

2 kommentarer:

Minerva sa...

Spännande att följa dina val!

Niklas C sa...

Svar Minerva:

Tack! Hoppas att du kommer gilla mina inlägg =)