måndag 18 januari 2016

Paul Smith - Essential

Är du ute efter en ny vardagsdoft som de flesta kommer gilla? Då tycker jag att du ska prova den nya herrdoften Essential från Paul Smith. Den kommer varken med något nytt eller utstickande men känns som ett säkert kort om man vill ha något enkelt som ingen kommer tycka är för tungt. Jag tror inte att någon kan störa sig på hur du doftar med Essential.

Det jag känner mest av är friskheten från havsackorden och citrusen, en träighet från cederträ, en lättomtyckt lavendel och en halvsmutsig patchouli. Det bästa med den här doften tycker jag är just patchoulin. Jag gillar att den är lite lätt smutsig och att den får mig att tänka på den übersmutsiga, häftiga patchoulin i Angel från Thierry Mugler. Men här i Essential är den väldigt, väldigt, väldigt mycket lättare och snällare.

Paul Smith - Essential kom till butikerna i September 2015 och har ett rekommenderat butikspris på 445:- för 50 ml Eau de Toilette.

Inga kommentarer: