lördag 16 januari 2016

Rituals...

Oj, vilket långt uppehåll det har blivit här i bloggen! Det måste vi ju sätta stopp för nu, eller hur?!

Häromdagen gick jag in i Rituals butik i Nordstan här i Göteborg för att säga hej till en jag känner som jobbar där och för att jag ville testa deras utbud av parfymer (eftersom jag pinsamt nog aldrig har varit inne i butiken eller ens testat någon av deras dofter eller övriga produkter).

Direkt när jag kom in i butiken så blev jag glatt överraskad av hur många produkter de har och jag började genast sniffa mig igenom parfymhyllan. Sen hamnade jag bland alla doftljus och så fick jag testa en massa olika hudvårdsprodukter medan jag fick en mugg te med jasmin.

De parfymerna som jag fastnade mest för (efter att ha sniffat igenom dem lite snabbt och bara testat några av dem på huden) var Elixir d'Orient och Eau du Kashmir.

Elixir d'Orient började med en kraftig pepparexplosion tillsammans med en varm doft av trä och rökelse. Jag föll för den direkt och måste gå dit och testa den lite mer någon dag.

Eau du Kashmir var jag inte speciellt förvånad över att jag fastnade för eftersom jag är störtförälskad i doftnoten vetiver. I den här doften kände jag direkt en väldigt utstickande vetiverdoft som efter ett tag fick sällskap av lavendel, som även det är en doft som jag tycker väldigt mycket om. Den här doften ska jag också se till att testa lite mer, men jag var sugen på att slänga ihop ett litet inlägg nu om Ritualsbutiken eftersom jag fick en så enorm lust att börja blogga igen när jag var där inne.

Det var några doftljus som jag fastnade för också, men de kommer jag inte ihåg just nu vad de hette. Men det kommer jag troligtvis blogga om när jag varit där igen någon dag.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Rituals är en livsfarlig butik och deras dofter gör en lika farligt ha-galen ;)

Niklas C sa...

Svar Hanna:
Ja jag märkte det! Jag blev sugen på att köpa en massa grejer där inne :)